Νέα

Η KSD Χορηγός Επικοινωνίας στον 5ο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου

Η KSD Χορηγός Επικοινωνίας στον 5ο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου

Συνεχίζοντας τις ενέργειες και τις πρωτοβουλίες, που στόχο έχουν την προβολή ξεχωριστών αθλητικών και πολιτιστικών γεγονότων, τα οποία συνδέονται άμεσα με τον Τουρισμό, η KSD, έδωσε το «παρών», στον 5ο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου, ο οποίος κατέρριψε κάθε ρεκόρ από πλευράς συμμετοχών.

 

Η KSD, ήταν Χορηγός στην πέμπτη διοργάνωση του Μαραθωνίου Ρόδου, ο οποίος πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στις 29 Απριλίου 2018, έχοντας πλέον καθιερωθεί ως κορυφαίο αθλητικό γεγονός.

 

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, μέσα από το www.money-tourism.gr, τον μεγαλύτερο ενημερωτικό ιστότοπο για τον ελληνικό Τουρισμό και επίσημο τουριστικό portal του αγώνα, «ανέβηκε» διαφημιστικό banner του 5ου Διεθνή Μαραθωνίου Ρόδου με link στην ιστοσελίδα του (www.rhodesmarathon.gr), αλλά και άρθρα για τη διεξαγωγή του αγώνα, τον απολογισμό, κ.λπ..

 

Μιλώντας για τη συμμετοχή της KSD ως χορηγός στον 5ο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, κ. Κωνσταντίνος Δεριζιώτης, είπε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά μας που συμμετείχαμε σε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός, σε μία διοργάνωση άρτια από κάθε οπτική -οργάνωσης, συμμετοχών, κ.ο.κ.. Στον κορυφαίο αθλητικό θεσμό για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα, που συνδέει άμεσα τον Αθλητισμό με τον Τουρισμό και στόχο έχει την ανάδειξη της Ρόδου σε αθλητικό προορισμό».

Προηγούμενο άρθρο
Έργο της ΚSD το περίπτερο του Επιμελητηρίου Κέρκυρας στην ITB 2018
Επόμενο άρθρο
Στην έναρξη λειτουργίας του ηλεκτρονικού της καταστήματος προχώρησε η KSD

Related Posts

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού