Νέα

Έργο της ΚSD το περίπτερο του Επιμελητηρίου Κέρκυρας στην ITB 2018

Έργο της ΚSD το περίπτερο του Επιμελητηρίου Κέρκυρας στην ITB 2018

Έργο της ΚSD το περίπτερο του
Επιμελητηρίου Κέρκυρας στην ITB 2018

 

 

 

Σημείο αναφοράς για την εντυπωσιακή παρουσία και εικόνα της Κέρκυρας στη διεθνή τουριστική έκθεση του Βερολίνου, ΙΤΒ 2018, υπήρξε το περίπτερο του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, τον σχεδιασμό και την κατασκευή του οποίου ανέλαβε η εταιρία KSD.

 

Ειδικότερα, η KSD είχε την ευθύνη του σχεδιασμού, της κατασκευής και της επίπλωσης του περιπτέρου του Επιμελητηρίου Κέρκυρας στη φετινή διοργάνωση της ITB, της μεγαλύτερης τουριστικής έκθεσης στον κόσμο, η οποία πραγματοποιήθηκε το διάστημα 7-11 Μαρτίου 2018, στο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Berlin ExpoCenter City.

 

Το περίπτερο, συνολικού εμβαδού 22,75 τ.μ., ακολουθώντας το τρίπτυχο: ποιότητα, έμπνευση, λειτουργικότητα, σε συνδυασμό με τον «αέρα» της Κέρκυρας και τη σύγχρονη αισθητική του, συγκέντρωσε κάτω από τη «σκέπη» του τους φορείς και τους επαγγελματίες του νησιού, σε μια συλλογική προσπάθεια προβολής του.

 

Εργονομικά σχεδιασμένο και, άκρως λειτουργικό, το περίπτερο του Επιμελητηρίου Κέρκυρας στην ΙΤΒ 2018, απέπνεε τη φινέτσα και τον «αέρα» του όμορφου νησιού του Ιονίου, αποκομίζοντας εξαιρετικά σχόλια και εντυπώσεις.

 

Η KSD, έχει πλέον διευρύνει τις δραστηριότητες της και στις κατασκευές εκθεσιακών περιπτέρων, αντικείμενο στο οποίο έχει αρχίσει να «χτίζει» ένα εντυπωσιακό portfolio, στο οποίο «συναντώνται» από πεντάστερα ξενοδοχεία, ιδιωτικές επιχειρήσεις, οργανισμοί και φορείς του δημοσίου.

CC

Προηγούμενο άρθρο
Στην KSD το περίπτερο του ομίλου Καράτζη στην ΜΙΤΤ 2018 Η εταιρία συνέβαλε στο «ντεμπούτο» του 6άστερου Nana Princess στο ταξιδιωτικό κοινό
Επόμενο άρθρο
Η KSD Χορηγός Επικοινωνίας στον 5ο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου

Related Posts

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.

Μενού