Το «ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ» είναι ένα σύγχρονο έντυπο υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, με έμφαση στην ενημέρωση και στη χρηστικότητα των άρθρων του για τον αναγνώστη, το οποίο πολύ γρήγορα κατέκτησε τις καρδιές των αναγνωστών και αποτέλεσε τον θεμέλιο λίθο, στον οποίο στηρίχθηκε η περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας. Την έκδοση δε του «ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ» σύντομα πλαισίωσαν και συνεχίζουν μία σειρά από ετήσιες, ξενόγλωσσες εκδόσεις.

Το «ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ» κυκλοφορεί από τον Δεκέμβριο του 1995, με συνεχή εκδοτική παρουσία, ενώ από τον τρίτο κιόλας χρόνο κυκλοφορίας του τοποθετείται στην κορυφαία θέση, στη λίστα με τα περιοδικά του χώρου. Διαθέτοντας ένα επιτελείο έμπειρων συντακτών από τον χώρο του Τουρισμού και της Οικονομίας, το «ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ», παρέχει στον επιχειρηματία, όχι μόνο εξειδικευμένη πληροφόρηση, αλλά και μια σύγχρονη προσέγγιση του επιχειρηματικού και οικονομικού γίγνεσθαι, λειτουργώντας ως ένα πολύτιμο «εργαλείο» ενημέρωσης.

Το περιοδικό κυκλοφορεί σε 12.000 τεύχη, με 50.400 αναγνώστες (αναγνωσιμότητα 4,2), που απευθύνονται στο σύνολο της τουριστικής βιομηχανίας (ξενοδοχεία, τουριστικά πρακτορεία incoming και outgoing, αεροπορικές εταιρίες, εταιρίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων, ναυτιλιακές εταιρίες, εταιρίες time sharing, κ.ο.κ.), στις μεγαλύτερες εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις της χώρας, στις εταιρίες του χρηματοπιστωτικού τομέα (τράπεζες, ασφαλιστικές, χρηματιστηριακές, κ.λπ.), καθώς και στις εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρίες.

Παράλληλα με το «ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ», η KSD εκδίδει μια σειρά από ετήσιες ξενόγλωσσες εκδόσεις. Ειδικότερα, η εταιρία, εκδίδει μία ετήσια αγγλική έκδοση (η οποία κυκλοφορεί στη διεθνή έκθεση Τουρισμού WTM, Λονδίνο), μία ετήσια γερμανική έκδοση (η οποία κυκλοφορεί στη διεθνή έκθεση Τουρισμού ITB, Βερολίνο), μία ρωσική έκδοση (η οποία κυκλοφορεί στη διεθνή έκθεση Τουρισμού MITT, Μόσχα) και κινέζικη έκδοση (η οποία κυκλοφορεί στη διεθνή έκθεση Τουρισμού BITE, Πεκίνο-CITM, Σαγκάη).

Οι πολυτελείς αυτές εκδόσεις προωθούν και προβάλλουν τις ελληνικές επιχειρήσεις στοχευμένα στις ξένες αγορές και πέρα από τη διανομή τους στις εκθέσεις, διανέμονται επιπλέον στα αντίστοιχα γραφεία του ΕΟΤ και στους τοπικούς tour operators.

ΤΡΕΧΟΝ ΤΕΥΧΟΣ


Κάντε κλικ πάνω στο εξώφυλλο για να διαβάσετε περισσότερα…

ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Το μηνιαίο τουριστικό, οικονομικό και επιχειρηματικό περιοδικό «ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ» σε μία προσπάθεια να προβάλλει το ελληνικό τουριστικό προϊόν και να προωθήσει τις ελληνικές θέσεις και επιχειρήσεις εκδίδεται σε 5 γλωσσες. Την Ελληνική, Αγγλική, Γερμανική, Ρώσικη & Κινέζικη έκδοση.

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΕΥΧΗ

Μενού