ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η εταιρική ταυτότητα είναι ο καθρέπτης της εταιρίας. H οπτική απόδοση του αντικειμένου με το οποίο ασχολείται, αλλά και η φιλοσοφία, το ύφος, οι στόχοι της, που παίρνουν «σάρκα και οστά» μέσα από σχήματα, γράμματα και χρώματα. Πρόκειται για έναν οπτικό κώδικα επικοινωνίας, ο οποίος οφείλει να είναι μοναδικός κι αναγνωρίσιμος. Είναι, επί της ουσίας, η εικόνα με την οποία θα καθιερωθεί η επιχείρηση στο ευρύ κοινό, ενώ αποτελεί βασικό κομμάτι της προβολής της.

H KSD, διαθέτοντας έμπνευση, δημιουργικότητα και εφαρμόζοντας καινοτόμες πρακτικές δημιουργεί εταιρικές εικόνες, λαμβάνοντας υπόψη τις πραγματικές ανάγκες της κάθε επιχείρησης κι επιδιώκοντας να επικοινωνήσει τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά και να αναδείξει με τρόπο μοναδικό τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχει.

Σημείο αναφοράς στον σχεδιασμό της εταιρικής ταυτότητας αποτελεί η σχεδίαση του λογοτύπου, το οποίο καθορίζει και τη σχεδίαση των υπόλοιπων εφαρμογών.

H KSD δημιουργεί λογότυπα που αντικατοπτρίζουν το προφίλ της εκάστοτε επιχείρησης και τη διαφοροποιούν, τα οποία βρίσκουν άριστη εφαρμογή σε επιστολόχαρτα, επαγγελματικές κάρτες, φακέλους διαφόρων διαστάσεων και μπλοκ σημειώσεων, ολοκληρώνοντας την οπτική ταυτότητα της επιχείρησης.

Παράλληλα, τα λογότυπα εφαρμόζονται και σε οποιοδήποτε προϊόν επιλέξει η επιχείρηση για τη διαφήμισή της όπως, τσάντες (χάρτινη ή non woven), στυλό, σπίρτα, usb, αναπτήρες, t-shirt, καπέλα, μολυβοθήκες και πλήθος άλλων αντικειμένων.

Μενού