Γιατί στην ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε.

Με παρουσία στην αγορά από το 1995, και με θυγατρική στον εξειδικευμένο τομέα των γραφικών εργασιών, η ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε. με βαθιά γνώση των αναγκών των πελατών, με εξειδίκευση για τη δημιουργία πρωτοποριακών λύσεων, με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, καθώς και με την εξαιρετική κατάρτιση το ανθρώπινο δυναμικό της, προσπαθεί συνεχώς να αυξήσει την αξία της εταιρίας.

Με σύγχρονες ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις, και πλήρη ηλεκτρονικό εξοπλισμό η ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε. αποτελεί ένα λειτουργικό φορέα με άριστα διαμορφωμένο εργασιακό περιβάλλον ιδανικό για όσους κυνηγούν την πρόκληση και αξιοποιούν τις ευκαιρίες.

ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ

Η ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε. είναι μια πελατοκεντρική εταιρία, που προσπαθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, σε όλα τα επίπεδα. Κάθε μέρα ασχολούμαστε με την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για τους πελάτες μας. Προχωράμε στην πραγματοποίηση οραμάτων και στον καθορισμό νέων προτύπων. Αναζητούμε άτομα που έχουν τη διάθεση και τη φιλοδοξία να γίνουν μέρος μιας προηγμένης ομάδας επαγγελματιών. Για αυτούς που θα συνεργαστούν μαζί μας, οι δυνατότητες είναι μεγάλες, και ειδικά για φιλόδοξα άτομα με μεγάλη διάθεση για δουλειά και με εξέχουσες προσωπικότητες.

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ

Καθημερινά ωφελούμαστε από την τεχνογνωσία και την πρωτοβουλία των εργαζομένων μας – ανθρώπων των οποίων τη γνώση και τα προσόντα αναβαθμίζουμε συνεχώς.

Αναζητούμε άτομα με διάθεση για δουλειά και δυνατότητα ανάπτυξης δημιουργικής πρωτοβουλίας, με εξέχουσες προσωπικότητες και δίψα για μάθηση. Άτομα με δημιουργικές ιδέες και όρεξη να τις εφαρμόσουν. Με υπευθυνότητα και προσήλωση στην επίτευξη των στόχων, με αναλυτική και τεκμηριωμένη σκέψη και πολύ καλές οργανωτικές ικανότητες. Επίσης με ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας σε ομάδα.

Είτε είστε ένας επαγγελματίας που αναζητά μεγαλύτερες προκλήσεις, είτε είστε ένας νέος που ξεκινά τώρα την σταδιοδρομία του, ή ένας σπουδαστής που ονειρεύεται μια συναρπαστική καριέρα, στην ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε. θα βρείτε την ευκαιρία που ψάχνετε.

Μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα μέσω:
Ε-mail: [email protected] ή Fax: (+30) 210 211 76 77

Μενού