Έργα

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΤΥΠΟΥ ANUGA ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΜΩΝΥΜΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

ico_2-300x199

Με την ανάληψη ενός ακόμη σημαντικού έργου, που θα προβάλλει την Ελλάδα διεθνώς, επιβραβεύθηκε για την πολιτική της ποιότητας και του υψηλού value for money που ακολουθεί, η εταιρία KSD Business Solutions.
Μετά από διαγωνιστική διαδικασία ανέλαβε από τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ (Ο.Π.Ε.) A.E., την παραγωγή του βασικού εντύπου, αλλά και δύο συμπληρωματικών, για τις ανάγκες λειτουργίας του χώρου γευσιγνωσίας, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης ANUGA 2013. Μάλιστα η παραγωγή έγινε σε εξαιρετικά μικρό χρονικό διάστημα, αποδεικνύοντας εμπράκτως για μια ακόμη φορά τις δυνατότητες της KSD.
Η Διεθνής Έκθεση ANUGA είναι η μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση τροφίμων και ποτών στον κόσμο και προσελκύει τον μεγαλύτερο αριθμό ξένων εκθετών και επισκεπτών.

ICON_3

ICON4

Η έκθεση διοργανώθηκε στην Κολωνία της Γερμανίας, στον εκθεσιακό χώρο Cologne Exhibition Centre μεταξύ 5-9 Οκτωβρίου 2013.
Αντικείμενο του έργου του αναδόχου ήταν η παραγωγή 1.500 καταλόγων με καλλιτεχνική βιβλιοδεσία & ένθεσή τους σε κουτί, 1.200 sou plats και 200 menu για τις ανάγκες λειτουργίας του ελληνικού περιπτέρου.
Η ΚSD έχει πολύχρονη εμπειρία στον ευρύτερο τομέα της Επικοινωνίας-Διαφήμισης, και στο χώρο των Εκδόσεων και των Γραφικών Εργασιών, με έτος ίδρυσης το 1995.
Το έργο είχε διάρκεια 1 εβδομάδα και προϋπολογισμό 6.925 €

 

ICON_2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.

Μενού