Νέα

Στους «Θησαυρούς του Ελληνικού Τουρισμού», KSD και ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Με το βραβείο «Treasures of Greek Tourism 2019», τιμήθηκαν το «ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ» και η KSD, για την 25ετή δυναμική, παρουσία τους στα τουριστικά δρώμενα της χώρας.

Το βραβείο, το οποίο απονεμήθηκε στο πλαίσιο λαμπρής εκδήλωσης, στην οποία βραβεύθηκαν οι σημαντικότερες ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις, που προωθούν τον ελληνικό τουρισμό και προβάλλουν την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό, παρέλαβε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της KSD και εκδότης του «ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ», κ. Κωνσταντίνος Στ. Δεριζιώτης.

Μιλώντας για τη νέα διάκριση, ο κ. Δεριζιώτης, είπε, μεταξύ άλλων: «Αισθανόμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με αυτό το βραβείο, καθώς νιώθουμε ότι επιβραβεύεται η πολυετής, συνεχής προσπάθειάς μας να προσφέρουμε αντικειμενική και αμερόληπτη ενημέρωση. Ταυτόχρονα, όμως, αισθανόμαστε και μεγάλη ευθύνη, καθώς αντικατοπτρίζει την εμπιστοσύνη του αναγνωστικού κοινού. Την εμπιστοσύνη σας. Υποσχόμαστε, ωστόσο, πως θα συνεχίσουμε να παρέχουμε την ίδια, ποιοτική ενημέρωση, με τον ίδιο πάντα στόχο: την προάσπιση των συμφερόντων του τουριστικού-ξενοδοχειακού κλάδου».

Το ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ είναι το μοναδικό μηνιαίο περιοδικό για τον Τουρισμό, που κυκλοφορεί ανελλιπώς 25 χρόνια, σε όλα τα ξενοδοχεία – μέλη του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ενώ το money-tourism.gr, είναι ένα από τα μεγαλύτερα ενημερωτικά portal της χώρα, συνολικά και όχι μόνο στον χώρο του Τουρισμού.

Στην εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Grande Bretagne, στις 17 Δεκεμβρίου 2019, από τη New Times Publishing και τελούσε υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της FEDHATTA, μίλησε και ο τέως Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Τα βραβεία “Treasures of the Greek Tourism” απονέμονται για να επιβραβεύσουν την αριστεία στον τομέα του τουρισμού και βασίζονται στην οικονομική απόδοση των τουριστικών επιχειρήσεων.

Συγκεκριμένα, συλλέγονται στοιχεία από 1500 εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα στην Ελλάδα και οι εταιρείες αξιολογούνται βάσει αυστηρών οικονομικών κριτηρίων, μεταξύ των οποίων, είναι οι οικονομικές επιδόσεις τους, η ρευστότητα και τα επενδυόμενα κεφάλαια, ώστε να διασφαλίζεται η εγκυρότητα του θεσμού.

Ταυτόχρονα, ο θεσμός υπολογίζει τη συνολική συνεισφορά του κάθε οργανισμού στον ελληνικό τουρισμό και την κοινωνική του υπευθυνότητα. Μεταξύ των βραβευθέντων ήταν ξενοδοχεία, οργανωτές ταξιδιών, τοπικές οργανώσεις και επιτροπές τουρισμού, συνεδριακά κέντρα, επιχειρηματικές πρωτοβουλίες και άλλα.

Το «παρών» στην λαμπρή εκδήλωση, έδωσαν εκπρόσωποι του τουριστικού και ξενοδοχειακού επιχειρείν, της πολιτικής και οικονομικής ζωής του τόπου, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών.

Μενού