Νέα

Όλες οι εξελίξεις για την «κατάρρευση» της Thomas Cook στο νέο τεύχος του «Χ&Τ»

Mε το «καυτό» θέμα της «κατάρρευσης» του Thomas Cook, που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους κόλπους της τουριστικής-ξενοδοχειακής βιομηχανίας, παγκοσμίως, ασχολείται στο τελευταίο τεύχος του το «ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ», φέρνοντας στο «φως» ενδιαφέροντα στοιχεία για τις επιπτώσεις της πτώχευσης του τουριστικού «δεινόσαυρου» και κάνοντας παράλληλα ένα flash back της εντυπωσιακής πορείας του.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει στο νέο τεύχος το αφιέρωμα στις τουριστικές σχολές, παρουσιάζοντας τα σύγχρονα, επικαιροποιημένα προγράμματα σπουδών των κορυφαίων ιδιωτικών σχολών, οι οποίες εξειδικεύονται στην τουριστική εκπαίδευση, αλλά και όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Ακόμη, στο τελευταίο τεύχος του «Χ&Τ», ο αναγνώστης μπορεί να αντλήσει ενδιαφέροντα στοιχεία για την απασχόληση στον Τουρισμό, όπως αυτά παρουσιάζονται σε πρόσφατη μελέτη του Ινστιτούτου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝSETE) για την Απασχόληση.

Εξίσου ενδιαφέρον παρουσιάζει το θέμα για τις κορυφαίες τάσεις στη Φιλοξενία το 2020, με τις ψηφιακές τεχνολογίες και τις νέες εμπειρίες να παραμένουν στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Και σε αυτό το τεύχος μία σειρά από μόνιμες στήλες, με εξαιρετικό ενδιαφέρον και πιστούς αναγνώστες, ολοκληρώνουν τη θεματογραφία και την εικόνα του περιοδικού.

Καλή ανάγνωση!

Μενού