Νέα

Αρωγός η KSD σε δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Προσηλωμένη στις αρχές της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και παραμένοντας πιστή στις αξίες της αλληλεγγύης και της συνεισφοράς, η KSD, για μία ακόμη χρονιά, ανέλαβε χορηγός της λαχειοφόρου αγοράς του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του εκπαιδευτικού ιδρύματος «Εκπαιδευτική Αναγέννηση – Εκπαιδευτήρια Αντωνόπουλου».Παράλληλα, η εταιρία ενίσχυσε το έργο του Χαμόγελου του Παιδιού, κατά την εφετινή περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους.

«Με έντονο το στοιχείο της κοινωνικής προσφοράς, η KSD στηρίζει κάθε πρωτοβουλία που αποβλέπει στη βελτίωση των συνθηκών ζωής ευαίσθητων ομάδων του πληθυσμού και στην ενίσχυση κοινωφελών σκοπών με επίκεντρο τον άνθρωπο και το περιβάλλον», λέει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, κ. Κωνσταντίνος Δεριζιώτης, σχολιάζοντας τη νέα χορηγική ενέργεια της εταιρίας.

Η λαχειοφόρος αγορά της «Εκπαιδευτικής Αναγέννησης» πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ετήσιου, Χριστουγεννιάτικου Bazaar των Μαθητικών Κοινοτήτων και του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του εκπαιδευτικού ιδρύματος, το διήμερο 14 και 15 Δεκεμβρίου 2019 και τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ειδικότερα, θα διατεθούν για την αγορά ενός Ινοπτικού Βρογχοσκοπίου και ενός Τροχήλατου Δύσκολου Αεραγωγού, που θα γίνουν δωρεά στο Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού».

Επιπλέον, ένα μέρος του ποσού θα δαπανηθεί για την αγορά εξοπλισμού για το Νέο Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Παρέμβασης που λειτουργεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον Πειραιά κι ένα μέρος θα δοθεί στον Πανελλήνιο Σύλλογο Τροχαίων Ατυχημάτων και Στήριξης ΑΜΕΑ «Αγάπη για Ζωή», με στόχο τη συγκέντρωση του απαιτούμενου ποσού για την αγορά φόρμας – κοστούμι ηλεκτρομυοδιέγερσης για έναν επτάχρονο, που παρουσιάζει σοβαρές κινητικές διαταραχές.

Το σπουδαίο κοινωνικό έργο και η πλούσια φιλανθρωπική δράση, σηματοδοτούν την πορεία της «Εκπαιδευτικής Αναγέννησης» και συνιστούν αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της.

Ήδη, μέχρι σήμερα, το εκπαιδευτικό ίδρυμα έχει δωρίσει στο Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού» ένα ασθενοφόρο τύπου Mercedes Vito CD113, μαζί με τον απαραίτητο εξοπλισμό του για την εξυπηρέτηση των αναγκών του Νοσοκομείου κι ένα πυροσβεστικό όχημα ταχείας επέμβασης στον Σύλλογο Εθελοντών Αφιδνών Δασοπροστασίας. Ενώ δωρεά του σχολείου, μεταξύ άλλων, αποτελεί και το Σύστημα Αρχειοθέτησης και Επεξεργασίας Ιατρικών Εικόνων Visiontools Workspace Pacs προς το Τμήμα Ακτινοδιαγνωστικών Απεικονίσεων του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Μενού